DR Skole

DR Skole er en portal, hvor du kan finde temaer til bl.a. engelsk-faget. Du skal bruge UNI-Login for at få adgang til alt indholdet.

DR Skole om engelsk


Filmcentralen

Over 1200 undervisningsvideoer, hvor der også er undervisningsmateriale til flere af videoerne. Du skal bruge UNI-login for at kunne afspille videoerne. Der er alt fra kortfilm til længere spillefilm.

Filmcentralen’s hjemmeside


Studieportalen

Studieportalens videoer er lavet til engelsk i gymnasiet. Forklaringerne bliver gennemgået af en lærer ved en tavle. Det kan evt. bruges som supplement eller inspiration til læreren.

Studieportalen om engelsk


Fun English

En YouTube kanal, hvor engelsk bliver leget ind. Sjove personer taler engelsk for begyndere og børn. Videoerne er mellem 1 – 30 minutter.

Fun English YouTube kanal


British Council – Learn English Kids

En YouTube kanal, hvor engelsk bliver leget ind. Videoerne er lavet som en tegnefilm, hvor der er undertekster på engelsk. Primært til børn. Videoerne er mellem 1 – 3 minutter.

Learn English Kids YouTube videoer


Lær engelsk

En YouTube kanal, hvor engelske ord bliver vist overfor danske. Der er ingen lyd på videoerne.

Lær engelsk YouTube kanal


Learn English

En YouTube kanal, hvor der bliver talt engelsk, med engelske undertekster. Det bliver øvet forskellige situationer og emner. Fx kan du se en normal samtale.

Learn English YouTube kanal


Learn English with Ronnie!

En passioneret underviser der laver videoer til engelsk faget. Hun gennemgår bl.a. grammatik, ordforråd men også bandeord og sex på engelsk.

Learn English with Ronnie!’s YouTube kanal