Go Cook

Coop har udviklet denne hjemmeside som indeholder undervisningsvideoer til hjemkundskab. I videoerne bliver eleverne guidet gennem en opskrift, fx grøntsagssuppe, eller lære metoder – som at skylde krydderurter.
Kokken Gorm inspirerer til madlavning. Hent også Go Cook app, hvor indholdet er som på hjemmesiden.

Go Cook

 


Bitz og Frisk

Bitz & Frisk er programmet som ser din mad efter i sømmene. Ernæringseksperten går på jagt efter sandheden om den mad, danskerne spiser, og undersøger hvad der gemmer sig i pakken og bag skrællen.

DR TV om Bitz og Frisk

 


DR Skole

DR Skole er en portal, hvor du kan finde temaer til bl.a. hjemkundskab. Du skal bruge Uni-Login for at få adgang til alt indholdet.

DR Skole om hjemkundskab.

 


Kvalimad

På siden kan du finde opskrifter på de traditionelle danske retter, som også børn kan være med til. Mange af opskrifterne er der video til og derfor er det nemt at komme i gang med.

Kvalimad’s hjemmeside

 


Vores Mad

En guide til alt om mad, lavet af Landbrug & Fødevarer. På deres YouTube kanal kan du finde hjælp til bl.a. hvordan du tilbereder forskelligt kød.

Vores Mad’s YouTube Kanal

Vores Mad’s hjemmeside

 


Christian Bitz

Christian Bitz er ernæringsekspert og bliver ofte brugt i diverse medier. Han har et fornuftigt forhold til kost og sundhed som fokuserer på et godt velvære. På hans Youtube kanal er der samlet forskellige indslag, hvor han udtaler sig om kost og sundhed generelt.

Christian Bitz Youtube kanal

 


Madkulturen

En YouTube kanal, hvor hjemkundskab er omdrejningspunktet. Mest til inspiration og tanker til læreren.

Madkulturen YouTube kanal