Flipped Sammenspil

En blog lavet af en folkeskolelærer, hvor han viser hvordan man bruger instrumenter til en sang.

Flipped Sammenspil blog


DR Skole

DR Skole er en portal, hvor du kan finde temaer til bl.a. musik. Du skal bruge UNI-Login for at få adgang til alt indholdet.

DR Skole om musik

 


DR Dagtilbud

Inspirerende videoer til musik, som giver nyt liv til musiktimerne! De er produceret af DR i samarbejde med bl.a. Sigurd Barett og den kendte figur Hr. Skæg.

Inspirerende videoer med Sigurd Barett

Hr. Skægs bedste sange

Hr. Skægs bogstavdanse

 


Lær Guitar

En hjemmeside, hvor du kan lære at spille guitar. Enten hvis du er helt nybegynder eller allerede kan lidt. Videoerne er på engelsk, men siden er på dansk.

Lærguitar’s hjemmeside

 


Filmcentralen

Over 1200 undervisningsvideoer, hvor der også er undervisningsmateriale til flere af videoerne. Du skal bruge UNI-login for at kunne afspille videoerne. Der er alt fra kortfilm til længere spillefilm.

Filmcentralen’s hjemmeside


Lær at spille på klaver

En Youtube playliste hvor der er samlet videoer, som nemt illustrerer hvordan man spiller forskellige melodier.

Lær at spille på klaver’s Youtube Playliste


Rytmen

En hjemmeside, hvor du kan lære at spille guitar, trommer og klaver. De fleste af videoerne er på engelsk, men siden er på dansk.

Rytmen.dk

 


HD Piano

En Youtube kanal, hvor der bliver vist hvordan man spiller moderne melodier på klaver. Videoerne er på engelsk og er flot illustreret.

HD Piano YouTube video’er


ThePianoGuys

En gruppe af dygtige musikere som spiller forskellige kendte sange. Kan bruges som inspiration eller til at vække nysgerrighed.

ThePianoGuys YouTube kanal