DTU adgangskursus

DTU har lavet en del videoer til deres adgangskursus. De behandler bl.a. matematik. Det er en lærer der står ved tavlen og forklare et emne i 3-10 minutter.

DTU Adgangskursus YouTube Playliste


 

Matematikcenter

Har lavet en række videoer der er inddelt efter A, B, & C niveau. Videoerne varer mellem 2 – 5 minutter og bliver behandlet af en dygtig lærer ved et TV. På deres hjemmeside viser de hvordan matematik kan blive anvendt i virkeligheden.

Matematikcenter’s YouTube kanal eller Matematik i virkeligheden


Slagelse Gymnasium

En YouTube-kanal hvor der er samlet videoer til bl.a. Matematik til gymnasiet. Man kan fx se hvordan man laver en udledning.

Slagelse Gymnasium YouTube Kanal


FriViden
FriViden har lavet videoer til matematik i gymnasiet. Forklaringerne bliver gennemgået af en lærer ved en tavle. I menuen til venstre, finder du forskellige kategorier.

 


Khan Academy

Khan Academy er en af de største hjemmesider, når det kommer til undervisnings videoer. Forklaringerne bliver tegnet og de varer mellem 2-10 minutter.

I den engelsk version er der, mange flere videoer.

Khan Academy på Dansk
Khan Academy på Engelsk


Midtfyns Gymnasium

En række videoer der der behandler matematik i gymnasiet. Der bliver skrevet i et word mens der bliver snakket. Vare mellem 2-10 minutter.

Midtfyns Gymnasium YouTube videoer


TED Talks

TED er en nonprofit organisation som vil dele ideer og budskaber, oftest i en kort og kraftfuld tale. (18 minutter eller mindre).

Ted Talks om matematik eller en Oversigt over Ted Talks